Nordiska Latinamerikainstitutet

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Nordiska Latinamerikainstitutet

Corona – information till studenter

Kära studenter vid Romanska och klassiska institutionen. Som bekant övergick vi onsdagen 18/3 tills vidare till distansundervisning på grund av covid-19. Detta betyder att även samtliga tentor som skulle ägt rum på universitetet tills vidare ersätts med andra examinationsformer. Vi hänvisar till era lärare för mer information om detta.

Studentexpeditionen är stängd tillsvidare. Ni kan som vanligt komma i kontakt med studentexpeditionen och studievägledarna via mejl och telefon. Studentexpeditionens telefontider är nu utökade, och du kan nå oss på telefon måndagar, tisdagar och torsdagar kl 10.00-12.30.

Studievägledarna svarar på telefon tisdagar och torsdagar, kl 10.00-12.30

Information om det nya coronaviruset till studenter och medarbetare

 

bla-fyrkant-ingen-text

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden relaterat till corona uppdateras löpande.

Last Application date March 31_Puff

Erasmus - Master in Latin American Studies

Our Master students have the possibility to participate in Erasmus Exchange programmes with our partner universities in Paris and Salamanca OBS! The courses will be held in Spanish

Att Nå Ut med Forskning UnivNytt

Universitetet bidrar till samhällsdebatten

Andrés Rivarola Puntigliano, docent och föreståndare för Nordiska Latinamerikainstitutet (Nilas) vid Romanska och klassiska institutionen, ligger på andra plats i listan över universitetets 50 mest förekommande talespersoner.

Nilas Niklas Björling

Latinamerikainstitut får nordisk status

Nordiska Latinamerikainstitutet är det nya namnet på Latinamerikainstitutet vid Stockholms universitet. Förhoppningen är att stärka den nordiska samverkan inom forskning och utbildning.

Nordiska Latinamerikainstitutet

Nordiska Latinamerikainstitutets uppgift är att bedriva och främja forskning och utbildning om Latinamerika och Karibien, informera om aktuella samhällsförhållanden och driva biblioteks- och dokumentationsverksamhet. Institutet är en del av Stockholms universitet.

Nyheter